T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
BALIKESİR / ALTIEYLÜL - Namık Kemal İlkokulu

Biz Bir Aileyiz - Aile Zamanı Etkinlikleri - Mart 2024

Okulumuzun yerel projesi olarak başlattığımız Biz Bir Aileyiz projesinde, mart ayı etkinliklerimizi tamamladık.

Her gün farklı bir aile katılım etkinliği yapan öğrencilerimiz, yaptıkları etkinliklere ait fotoğraf ve videoları gönderdiler. Ayrıca Altıeylül Rehberlik ve Araştırma Merkezi'nin destek verdiği Madde Bağımlılığı semineri gerçekleştirildi. “Madde Bağımlılığı ile Mücadele Eğitimi” okulumuz velilerinin katılımı ile Sabri Uğur Parkı ve Millet Kıraathanesinde gerçekleştirildi. 

Ebeveynlerin çocuklarıyla hem fiziksel hem de tek bir cihazla aynı anda dijital oyunlar oynadıkları kendi hikayelerini oluşturup kitaplarını özelleştirdikleri, sanal evcil hayvan dostlar sahiplenip gelişimlerini sağladığı, meraklı kutudan gelen eğlenceli sorularla ailece sohbet ettikleri ve bunların hepsinden kazandıkları Yıldız Puanlar ile hediyeler alabildikleri bir süper aile uygulaması olan Funly Family için projemiz kapsamında öğrencilerimizin ve velilerimizin kullanımına yönelik 3 ay ücretsiz üyelik tanımlanarak uygulamanın üreticisi ile anlaşma sağlandı. 

Okulumuz velileri ve öğrencileriyle birlikte gerçekleştirdiğimiz kütüphane ziyaretinde, tüm öğrencilerimiz ve geziye katılan velilerimiz kütüphaneye üye oldu. Öğrencilerimiz ve velilerimizle birlikte kitap okuma saati gerçekleştirildi. Etkileşimli kitap okuma hakkında bilgiler verildi. 

Gönüllü velilerimiz ve öğrencilerimizle birlikte gerçekleştirdiğimiz ritim çalışması videosunu okulumuz velilerine göndererek evde çocuklarıyla birlikte tahta kaşık, ritim çubuğu ya da benzeri aletlerle çalışmaları ve çalmaları istendi.  

Nisan ayı etkinlikleri ile proje çalışmaları devam edecektir. 

09-04-202409-04-2024

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 09.04.2024 - Güncelleme: 05.05.2024 10:37 - Görüntülenme: 105
  Beğen | 0  kişi beğendi