Ock

/meb_iys_dosyalar/10/01/717426/dosyalar/2024_01/18164847_namikkemalilkokuluistiklalmarsi10kitabuglemkarakayadikeycekimonlinevideocutter.com.mp4

Ara

Karesi Mobil Çocuk Kütüphnesi'nin Karesi Belediye Spor - Karesi Sokak Oyunları kapsamında okulumuzdaki tüm öğrencilerimiz çeşitli oyunları hem oynadı hem eğlendi.

Ara

Karesi Mobil Çocuk Kütüphnesi'nin Akıl Ve Zeka Oyunları Topluluğu ile okulumuzdaki tüm öğrencilerimiz çeşitli oyunları hem oynadı hem eğlendi.

Kas

/meb_iys_dosyalar/10/01/717426/dosyalar/2023_11/23111656_whatsappvideo20231122at19.24.56.mp4

Kas

Bütün varlığını yüce milletine adamış olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 85. yıl dönümünde sevgi, saygı, minnet, özlem ve rahmetle anıyoruz.

Kas

Atatürk'ün selanikte doğduğu evden ilham alınarak yapılan, içinde Atatürk ve kurtuluş savaşı anıları barındıran Atatürk Evi Müzesini öğrencilerimizle ziyaret ettik. Balıkesir Kuvayi Milliyesi, Kurtuluş Savaşı ve Atatürk inkılapları hakkında bilgilendirme yapan Atatürk Evi görevlilerine teşekkür ederiz.

Ekm

İstiklâl mücadelemizin önderi, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile silah arkadaşları başta olmak üzere bütün şehit ve gazilerimizi şükran, saygı ve rahmetle anıyoruz.

Cumhuriyetsiz bir toplum, yarınsız bir gündür. Geleceğe güçlü biçimde ulaşabilmek, Cumhuriyetimizi korumak ve yaşatmakla olanaklıdır.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ile birlikte büyük Türk ulusunun kurduğu Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yıl dönümü heyecanını ve gururunu yaşamaktayız. Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yıl dönümünde, Cumhuriyet'imizin temellerini atan Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü rahmet ve minnetle anıyor, bu büyük bayramı coşkuyla kutluyoruz.

Ekm

Türkiye Cumhuriyeti kurucusu Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde verilen kurtuluş mücadelesine olan minnetimizi göstermek üzere, Türk Milli Eğitim kanun, yasa, yönetmelik ve eğitim programlarında yer alan Atatürk ile ilgili etkinliklerle 3-17 yaş arası öğrenciler arasında birlik ve beraberliği sağlamak ve farkındalık yaratmak amacıyla uyguladığımız bu projede; öğrencilerimiz ile birlikte ortaya çıkarttığımız eserlerde “Atatürk ve Atatürk sevgisi” konusunu ön plana çıkararak; 3-17 yaş arası öğrencilerin Atatürk İlke ve İnkılapları ile milli ve manevi değerlerine bağlı, öğrencilerin gelişim düzeylerine uygun ve güzel sanatlara ilgi duymalarını sağlayan sosyal, kültürel ve sanatsal becerilerle donatılmasını sağlamaktayız.